Bár nem vagyunk a standoknál, a kiállítók november 16-ig még mind az 1000 állásra várják a jelentkezéseket.

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.

Mivel foglalkozunk?

Vállalatunk székhelye Dunaharasztiban található, de ásványvíz-palackozó üzemünk Zalaszentgróton működik. Két üzemünkben, 7 elosztó központunkban, valamint irodáinkban összesen 1100 dolgozót foglalkoztatunk, de közvetve, beszállítói láncunkon keresztül, közel 13 000 embernek biztosítunk munkát. Alapanyagaink közel kétharmadát belföldi beszállítók biztosítják, késztermékeink jelentős hányadát külföldre, 26 országba exportáljuk.

Kiválasztási folyamatunk

1. lépés Regisztrálj a Coca-Cola HBC karrierportálon, és jelentkezz a Neked legmegfelelőbb állásra
2. lépés Mutasd be magad egy telefon vagy videohíváson keresztül
3. lépés Ismerjük meg egymást személyes vagy online interjún
4. lépés Vegyél részt felméréseinken (pl. online teszt, csoportos feladat, szerepjáték)
5. lépés Meghozzuk a döntést
6. lépés Állásajánlatot adunk, amire igent mondasz!
7. lépés A bevezető programunk segítségével még munkába állásod előtt sok mindent megtudhatsz rólunk.
8. lépés Üdvözlünk a Coca-Cola HBC csapatában!

Hol kínálunk állásokat

Két üzemünk Dunaharaszti és Zalaszentgrót, támogató funkciók Dunaharasztiban, értékesítés az ország egész területén.

icon-website
icon-facebook
icon-linkedin
Szakterület:
  • Mérnöki, műszaki
  • Értékesítés, marketing, HR
  • Pénzügy, számvitel, logisztika

Coca-Cola HBC Magyarország Kft. Állásajánlatok

Cégbemutatkozó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.

Coca-Cola HBC Magyarország

A vállalat Magyarország piacvezető italgyártó, -palackozó és -forgalmazó vállalata, amely olyan vezető márkákat kínál fogyasztóinak, mint a Coca-Cola termékcsalád, a Fanta, Sprite, Kinley szénsavas üdítőitalok, a NaturAqua, Römerquelle és GLACEAU SmartWater ásványvizek, a Cappy gyümölcsitalok, a FUZETEA jegesteák, a Powerade sportitalok, valamint az AdeZ növényi alapú italok. A vállalat prémium szeszes italokat is értékesít, többek között a Rézangyalt, Jack Daniel’s-t, Finlandiat, Bacardit, Famous Grouset és Camparit, emellett pedig 2020 májusától a teljeskörűen italgyártó vállalat termékportfóliójának része a Costa Coffee is. Több mint 1150 főt foglalkoztat, és a 28 országot átfogó és 600 millió fogyasztót kiszolgáló Coca-Cola Hellenic Csoport tagja.


A sikeres üzleti eredmények mellett a Coca-Cola HBC üzleti modelljének és vállalati kultúrájának nélkülözhetetlen része a fenntarthatóság és a felelősségvállalás, ezért a vállalat elkötelezett egy olyan fenntartható jövő iránt, ahol a felhasznált erőforrások folyamatos körforgásban maradhatnak és hosszú ideig megőrizhetik értéküket. A csomagolóanyagok visszagyűjtésével és újrahasznosításával megvalósítható körforgás a csomagolási hulladékok kezelésének leghatékonyabb módja, melynek megvalósítását a vállalat többféle eszközzel támogatja. A fenntarthatósági megközelítést és célokat a vállalat 2018-ban meghirdetett, globális Hulladékmentes Világ stratégiája foglalta egységes keretbe, melynek célja többek között, hogy 2030-ra ugyanannyi műanyag palackot és aludobozt gyűjtsön vissza a vállalat, mint amennyit értékesít; hogy a palackok 50%-ban újrahasznosított PET-ből készüljenek és minden elsődleges csomagolás újrahasznosítható legyen. A Coca-Cola Magyarország által forgalmazott italcsomagolások már most is 100 százalékban újrahasznosíthatóak.

A vállalat hisz abban, hogy üzleti sikere nagyban függ azon közösségek jólététől és erejétől, amelyek életében jelen van, felelős működése pedig megköveteli, hogy reagáljon a közösségek igényeire és szükségleteire. Az #énjövőm programon keresztül – melynek elsődleges célja a fiatalok munkaerőpiaci esélyeinek javítása – támogatja az egyéneket és közösségeket, akikkel kapcsolatba kerül. 2019 legsikeresebb eseményei pedig a Hulladékmentes Tisza programhoz kapcsolódó önkéntes napok voltak, amelyeken több mint 160 kolléga vett részt és segített több mint 3,3 tonna hulladéktól mentesíteni a Tisza felső szakaszát.

A kiváló teljesítményt a munkavállalók elégedettsége, folyamatos fejlődése, biztonsága és a vonzó előrelépési lehetőségek alapozzák meg. A Randstad felmérése alapján a Coca-Cola HBC Magyarország a hazai FMCG szektor legvonzóbb és legismertebb munkahelye lett 2020-ban.