Bár nem vagyunk a standoknál, a kiállítók november 16-ig még mind az 1000 állásra várják a jelentkezéseket.

Procter&Gamble - Hyginett Kft.

Mivel foglalkozunk?

Mérnök hallgatók, mérnökök figyelem! Szívesen kamatoztatnád vezetői tudásodat a P&G fogyasztói cikkeket gyártó és forgalmazó amerikai multinacionális vállalatnál? Kihívásokkal teli, hosszútávú karrierlehetőséget keresel? Építs karriert a P&G-nél! Csatalkozz! #PGDAY1

Kiválasztási folyamatunk

1, Küldd el önéletrajzodat a [email protected] email címre
2. Regisztrálj a karrieroldalunkon: Adatok feltöltése
3. Szűrőkérdések megválaszolása: angol nyelvtudás, végzettség, tapasztalat években
4. Online sikertényezőket felmérő teszt: nagyon magabiztosan, (amerikai multi kultúra felmérését szolgálja)
5. Online probléma megoldó teszt: matematikai, figuratív és logikai feladatokat tartalmaz
HA SIKERESEK AZ ONLINE TESZTEK-> 6. 3körös elbeszélgetés egy nap alatt sor kerül az összes elbeszélgetésre, külföldi kollégával is interjúzhat-> angol kommunikációképes legyen

Hol kínálunk állásokat

Gyöngyös

icon-website
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin
icon-youtube
icon-twitter
Szakterület:
  • Mérnöki, műszaki

Procter&Gamble - Hyginett Kft. Állásajánlatok

Cégbemutatkozó

Procter&Gamble - Hyginett Kft.

A Procter & Gamble piacvezető multinacionális vállalat, amely fogyasztói cikkek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, és 183 éves múltra tekint vissza. Olyan neves márkák tartoznak hozzánk, mint például Always®, Oral-B®, Pantene®, Pampers®, Old Spice®, Gillette®, Ariel®, Lenor®.

Gyöngyösön található gyárunk a P&G egyik legdinamiusabban fejlődő gyára , jelenleg több mint 600 főt foglalkoztatunk és folyamatosan bővülünk. A második magyarországi P&G gyárban Oral-B® elektromos fogkeféket gyártunk, szerelünk össze és csomagolunk, valamint Braun® villanyborotvákat és női epilátorokat csomagolunk, amiket a világ számos pontjára szállítunk.

A P&G eddigi sikerességét ötvözve biztos és hosszú távú munkalehetőséget, továbbá kiemelkedő karrierlehetőséget kínál Gyöngyösön. Felelősségteljes és kihívást jelentő álláslehetőséget és széles körű továbbképzési programokat biztosít a pályakezdő, 1–3 év szakmai tapasztalattal rendelkező vagy utolsó éves mérnök jelentkezőknek.

A cégpolitikánk, miszerint „belülről építkezünk” olyan kihívásokat és lehetőségeket biztosít dolgozóink számára, hogy vezetőink nem egy tagja többi mint 25 éve dolgozik a cégnél.
Napjainkban már, mint gyárigazgató regionális vezető vagy nemzetközi projekfelelős személy.
A belülről építkézés elve alapján kollégáinkat 2-3 évente rotáljuk szakmai kompetenciától függetlenül a gyári működés különböző funkcióit ellátó területekre ,amihez biztosítjuk a legmodernebb saját, belső képzéseinket. Így szerzik meg tervezett karierrútjuk során a kollégak, az olyan többkomponensű tudást és ismereteket, amelyek a későbbiekben vezetői pozícióba segíti őket.

Célunk, hogy a világ legnagyobb Oral Care gyára legyünk 5-10 éven belül, ahol nemcsak gyártunk és csomagolunk, hanem fejlesztünk is. Ehhez szükségünk van nagy számú frissdiplomás, agilis, dinamikus, fejlődni vágyó mérnökre és vezetőre, akikkel ezt a cél közösen érjük el!

Nézd meg a bemutatkozó filmünket

Videó lejátszása