Bár nem vagyunk a standoknál, a kiállítók november 16-ig még mind az 1000 állásra várják a jelentkezéseket.

Magyar Suzuki Zrt.

Mivel foglalkozunk?

A közel 30 éves Magyar Suzuki az autógyártás teljes spektrumával van jelen Esztergomban, a japán anyavállalat egyetlen európai gyártóegységeként. A gondos mérnöki, valamint fizikai munkának és a fejlett robottechnikának köszönhetően nálunk készülnek – már hibrid változatban is – az évek óta piacvezető Vitara és az SX4 S-CROSS modellek.

Kiválasztási folyamatunk

  • Hogyan válhat a munkatársunkká?

Amennyiben még nem szerepel adatbázisunkban, kérjük, regisztráljon: https://karrier.suzuki.hu/nyitooldal
Regisztrációt követően jelentkezhet konkrét pozícióra.

  • Előszűrést követően a kiválasztott jelöltekkel online, majd személyes interjút kezdeményezünk, ahol különböző tesztek kitöltésére is sor kerülhet.

Az  interjúk során szeretnénk a jelölteket jobban megismerni, képet alkotni a motivációjukról és szakmai felkészültségükről.
Az interjúkat követően a kiválasztási folyamat valamennyi résztvevőjével közösen hozzuk meg döntésünket.

  • Amikor csatlakozik a Magyar Suzuki Zrt-hez beillesztési és oktatási programunkkal segítünk, hogy könnyen eligazodjon új munkahelyén és sikeres tagja lehessen csapatunknak.

Minden jelentkezés esetében gondosan járunk el. Bármilyen eredmény is szülessen a kiválasztási folyamat során, döntésünkről írásban értesítjük.

Hol kínálunk állásokat

Esztergom illetve Budaörs

icon-website
Szakterület:
  • Mérnöki, műszaki
  • Informatikai
  • Értékesítés, marketing, HR
  • Pénzügy, számvitel, logisztika

Magyar Suzuki Zrt. Állásajánlatok

Cégbemutatkozó

Magyar Suzuki Zrt.

 

Ahol a jövőd kezdődik

A Magyar Suzuki Zrt. a Suzuki Motor Corporation leányvállalataként az európai járműgyártás meghatározó szereplője. Magyarország egyik vezető iparvállalataként jelentős mértékben járul hozzá a nemzetgazdaság teljesítményéhez, a beszállítói és márkakereskedői körrel együtt a cég tízezernél is több ember számára biztosít megélhetést.

A Magyar Suzuki Zrt. a Suzuki­vállalatcsoport egyetlen európai gyáraként közel 30 esztendeje van jelen a hazai és európai autógyártás élmezőnyében.

A vállalat az ország és a régió meghatározó, elismert munkáltatója. A Magyar Suzuki helyét a magyarországi járműgyártás élvonalában az Esztergomban gyártott több mint 3 millió gépkocsi minősége és megbízhatósága garantálja. A Suzuki­vállalatcsoport fő működési értékei az ügyfél igényeire szabott kimagasló minőség, az újításokat ösztönző és elváró vállalati légkör, a csapatmunka és a szakemberek folyamatos fejlesztése az egész világon. Ennek eredményeként 2019 decemberétől már csak kizárólag hibrid meghajtású személygépkocsikat gyárt az európai piacra.

Folyamatos fejlődés

A kimagasló eredmények a japán technológián és a hatékony gyártási folyamatokon alapulnak, a sikerek a munkavállalók folyamatos képzésének, szakmai tudásának és helytállásának köszönhetőek. A vállalat nagy súlyt fektet arra, hogy versenyképes tudással vértezze fel munkavállalóit.

A rendszeres oktatások és készségfejlesztő tréningek mellett külföldi tanulmányutak gondoskodnak az innovatív gondolkodás és a lendületes csapatmunka kialakításáról, a szemlélet folyamatos frissítéséről. A vállalat munkalehetőséget kínál azoknak a pályakezdő, friss diplomás mérnököknek és informatikusoknak, akik részt kívánnak venni a Suzuki sikertörténetében, a modellkínálat megújításában.

A Suzuki szellemiségétől nem áll távol a folyamatos információ­ és tapasztalatcsere, valamint az együttműködés, mi több, úgy gondoljuk, hogy ez a közel száz esztendős Suzuki Motor Corporation és a majdnem harmincéves Magyar Suzuki sikerének titka is. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy stabil munkahelyként tervezhetőséget és biztos megélhetést jelentsen a jelenlegi és a leendő kollégáink életében. Az esztergomi gyárhoz történő beutazást szervezett buszjáratokkal biztosítjuk kollégáink számára.

 

Nézd meg a bemutatkozó filmünket

Videó lejátszása