Bár nem vagyunk a standoknál, a kiállítók november 16-ig még mind az 1000 állásra várják a jelentkezéseket.

ManpowerGroup

Mivel foglalkozunk?

Vállalatcsoportunk a világ egyik vezető munkaerőpiaci szolgáltatója. Különböző márkáink égisze alatt képzett csapataink segítik az ország egész területén működve megtalálni a megfelelő munkahelyet jelöltjeink számára; a Manpower fizikai és szellemi munkaerő keresésével foglalkozik, végleges és kölcsönzötti konstrukcióban egyaránt, míg az Experis brandünk IT szakembereket, mérnököket és vezetőket helyez el, akár projekt alapon is.

Kiválasztási folyamatunk

A megkeresést és kapcsolatfelvételt követően mindenkinek a saját kompetenciái alapján megvizsgáljuk a profilba vágó lehetőségeket. Végigvezetjük az adott pozíciónak megfelelő kiválasztási folyamaton, egész idő alatt a minőségi jelöltélményt tartva szem előtt. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden lépésről tájékoztatást adjunk Jelentkezőink számára, függetlenül a a folyamat végkimenetelétől. Jelöltjeinkkel a munkakezdés után is kapcsolatban maradunk, fontos számunkra pályázóink életútja és elégedettsége.

Hol kínálunk állásokat

Budapest, Debrecen, Gyál, Gyöngyös, Győr, Kerepes, Komárom, Miskolc, Sóskút, Százhalombatta, Szeged, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós, Tatabánya, Üllő, Vecsés.

A lehetőségek folyamatosan bővülnek, keressen minket akkor is, ha éppen nem találja a felsorolásban az ideális helyszínt!

icon-website
icon-facebook
icon-linkedin
icon-youtube
icon-twitter
Szakterület:
  • Mérnöki, műszaki
  • Informatikai
  • Értékesítés, marketing, HR
  • Pénzügy, számvitel, logisztika
  • Elsősorban nyelvtudást igénylő
  • Szakmunkák, fizikai terület
  • További területek

ManpowerGroup Állásajánlatok

Cégbemutatkozó

ManpowerGroup

 

A ManpowerGroupnál globálisan 70, itthon 20. éve dolgozunk, hogy összehozzuk az üzleti igényeket az emberi potenciállal. A világ egyik vezető munkaerőpiaci szolgáltatójaként több, mint 80 országban, több ezer irodában vagyunk jelen, globális hátterünk révén a legkülönbözőbb piaci körülmények között tesztelt innovatív megoldásokat ötvözzük a helyi tapasztalatokkal.

Azonnali reagálunk a piaci változásokra, váratlan helyzetekre, azon a bizonyos dobozon kívül gondolkozunk; hiszen minden helyzethez rugalmas és egyénre szabott megoldás dukál.

Márkacsaládunk színes, karakteres: specializáltan fedik le a felmerülő igények szinte teljes egészét. Experis márkánk kifejezetten az IT és mérnöki területeken keresi a legkiválóbb jelölteket, de itt végezzük az egyéb specialista és vezetői pozíciók fejvadászatát is.

A Manpower-nél mind a képzett és pályakezdő szintű fizikai pozíciókra várjuk a jelentkezőket, ezen felül az irodai munkakörök igen széles skáláján mozgunk otthonosan: pénzügy, könyvelés, számvitel, controlling, ügyfélszolgálat, irodai adminisztráció, értékesítés, marketing, valamint különböző back-office pozíciók. Alkalmazkodunk napjaink megváltozott körülményeihez is, és a végleges elhelyezésen kívül projekt-alapú, vagy kölcsönzötti konstrukcióban vagy akár vállalkozói formában egyaránt támogatjuk az elhelyezkedést.

Szívből hisszük itthon és a világon minden egyes ManpowerGroup irodában, hogy a sokféleség, a nyitottság, az elfogadó és etikus hozzáállás hozza meg a hosszan tartó elégedettséget az üzleti életben és a toborzásban is.