Bár nem vagyunk a standoknál, a kiállítók november 16-ig még mind az 1000 állásra várják a jelentkezéseket.

Sanofi-Aventis Zrt.

Mivel foglalkozunk?

Magyarország egyik vezető egészségügyi vállalata, amely a betegek igényeire összpontosítva a magyar emberek egészségi állapotának és életminőségének javításáért dolgozik. A Sanofi, a Chinoin révén hazánkban 110 éves tradícióval rendelkezik, öt telephelyen több mint 2000 munkavállalót foglalkoztat gyógyszerfejlesztés, termelés, kereskedelem, üzleti szolgáltatások és disztribúciós területeken.

Kiválasztási folyamatunk

Online jelentkezés
A Sanofi karrier oldalán megtalálja minden aktuálisan nyitott pozíciónkat.

Online nyelvi teszt
Második idegen nyelvtudást igénylő pozícióinkhoz nyelvi teszt kitöltése szükséges.

Telefonos interjú
A kiválasztás első lépéseként telefonos interjúra számíthatnak.

Karrier Nap
A kiválasztás utolsó körében az érdeklődők megismerkedhetnek a vezetőkkel, prezentációra, csoportos feladatra, tesztekre és személyes beszélgetésekre is számíthatnak.

Hol kínálunk állásokat

Budapest, Veresegyház, Miskolc

icon-website
icon-facebook
icon-linkedin
icon-youtube
Szakterület:
  • Mérnöki, műszaki
  • Értékesítés, marketing, HR
  • Elsősorban nyelvtudást igénylő

Sanofi-Aventis Zrt. Állásajánlatok

Cégbemutatkozó

Sanofi-Aventis Zrt.

 

A Sanofi több mint 2000 munkatársa hazánkban 5 telephelyen van jelen: budapesti központunkban hatóanyaggyártással – és fejlesztéssel, illetve kereskedelmi és marketingtevékenységgel foglalkozunk. A 2019-ben létrejött nemzetközi szolgáltatóközpontunk (Sanofi Business Services Budapest Center) is a fővárosban található, ahol pénzügyi és HR területen, a stratégiai folyamatok támogatásán túlmenően, a digitális fejlődés területén élenjárva nyújtunk támogatást a Sanofi számára globális szinten. Veresegyházon szilárd tablettákat állítunk elő, míg Miskolcon előretöltött fecskendőket és ampullákat. Nagytétényben működik disztribúciós központunk, ahol 59 gyáregységből több mint 50 partnerhez juttatunk el évente 290 millió doboz gyógyszert, amely szám folyamatosan növekszik.

A Sanofi elkötelezetten támogatja az egészségi problémával küzdőket. Az egészség iránt elhivatott nemzetközi gyógyszeripari vállalatként vakcináinkkal betegségeket előzünk meg, innovatív kezeléseinkkel csillapítjuk a fájdalmat és enyhítjük a szenvedést. A ritka betegségekben szenvedők kis közössége ugyanúgy számíthat ránk, mint a hosszú távú, krónikus betegségekkel kezelt emberek milliói.

A világ 100 országában dolgozó több mint 100 ezer munkatársának köszönhetően a Sanofi a tudományos innovációt egészségügyi megoldásokká alakítja át. A vállalat Magyarországon, a Chinoin révén több mint egy évszázados tradícióval rendelkezik.

Mindennapi életünk során olyan tényezőkkel találkozunk, amelyek emlékeztetnek minket arra, hogy az életünk a legfontosabb értékünk. Nemzetközi munkakörnyezetet biztosítunk, változatos, izgalmas szakmai kihívásokkal, rugalmas munkaidővel, emellett lehetőséget adunk arra, hogy komplex projekteken keresztül építsd fel nálunk a karriered.

Csatlakozz hozzánk, ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy több millió ember életét tedd egészségesebbé Magyarországon és az egész világon, egy multikulturális csapat tagjaként, modern munkakörnyezetben! Akár gazdasági, akár mérnöki végzettséggel rendelkezel, esetleg gyógyszerész vagy vegyész diplomád van, több idegen nyelven beszélsz és szívesen dolgoznál egy színes nemzetközi nagyvállalatnál, akkor a Sanofinál megtalálhatod azt, amit keresel. Az egészségért, a teljes életért dolgozunk.

Tarts velünk! https://www.sanofi.hu/hu/karrier

 

Nézd meg a bemutatkozó filmünket

Videó lejátszása