Toborozz 3 nap
alatt hatékonyan
személyesen és online

Következő börze tervezett időpontja: 2024. 10. 9-11. Papp László Sportaréna
személyesen és online

Kezdd el a toborzást!
Kiemelt partnerek
logisztika logisztika
számvitel számvitel
műszaki műszaki
HR HR
pénzügyi pénzügy
informatika informatika
marketing marketing
értékesítés értékesítés
mérnök mérnök
idegennyelv-tudás idegennyelv-tudás
egyéb egyéb területek

Miért érdemes munkaadóként részt venni a rendezvényen?

Miért érdemes részt venni?
1

A fizikai rendezvényen személyes benyomás szerezhető a jelöltről. Akár a helyszínen lebonyolíthatók az állásinterjúk, így gyorsítva a kiválasztást.

Miért érdemes részt venni?
2

A Munkáltatói márka építésében jelentős szerepet töltenek be új, tematikus színpadaink, melyeket a kiállítóink személyes bemutatkozására hoztuk létre, ahol előadás vagy kerekasztal-beszélgetés során beszélhetsz a vállalatod értékeiről, piacon betöltött szerepéről.

Miért érdemes részt venni?
3

Hogy a legnagyobb elérést biztosítsuk hipertargetált toborzó kampányokat készítünk kifejezetten az álláskínálatodhoz igazítva! Te mondod meg, hogy kit szeretnél elérni, a többit mi intézzük friss diplomásoktól kezdve tapasztalt munkavállalókig!

Miért érdemes részt venni?
4

Az online rendezvényen részt vehet több tízezer olyan potenciális álláskereső is, aki nem tud ellátogatni a kiállítás helyszínére, így a vidéki és a home office-t preferáló munkavállalókat is eléred.

Miért érdemes részt venni?
5

A megjelenés a rendezvény kommunikációjában jelentős marketingértékkel bír. A kampány fut a HVG milliós elérésű médiafelületein, social media portálokon és több száz egyéb oldalon.

Miért érdemes részt venni?
6

Nemcsak a karrier-rendezvényen, hanem a VIP HR Backstage vezetői konferencián is részt vehetsz, amit a HVG Állásbörzén rendezünk meg. Jelentkezz, ha szívesen beszélgetnél a piac legfontosabb szakértőivel a HR-szakma legégetőbb kérdéseiről és a technológiai trendekről.

Csatlakozz 2024-ben is hibrid rendezvényeinkhez, tervezd meg a leglátványosabb standot és találd meg a legjobb jelölteket!

Csatlakozom