Szakmai partner: Jobline.hu

A HVG Állásbörze Magyarország legnagyobb állás- és képzési kiállítása, mely 2007 őszétől 30 alkalommal került megrendezésre, az elmúlt 4 alkalommal online formában.

Az ország legnagyobb karrierrendezvényére megközelítőleg 10 000 álláskereső látogat ki személyesen, akik mellett az online rendezvényt közel 100 000-en keresik fel.

A HVG Állásbörze 2022 őszén először ötvözi a személyes toborzás és egy online térben zajló rendezvény előnyeit hibrid rendezvény formájában. Az együttes fizikai és az online jelenlét biztosítja a legtöbb álláskereső elérését.

Hogy a legtöbb álláskeresőt érjük el, a rendezvény 3 napon át tart nyitva. A Papp László Budapest Sportarénában 2 napig lehet személyesen találkozni a jelöltekkel, míg az online börzén egy nappal tovább, 3 napon át várjuk a munkavállalókat.nség.

Miért érdemes munkaadóként részt venni a rendezvényen?

  • A fizikai rendezvényen személyes benyomás szerezhető a jelöltről.
  • Akár a helyszínen lebonyolíthatók az állásinterjúk, így gyorsítva a kiválasztást.
  • A munkáltatói márka építésében jelentős szerepet tölt be a személyes találkozás az álláskeresőkkel, illetve a nekik szerzett élmények, amit a kiállítás során tapasztalnak.
  • Az online rendezvényen részt vehet több tízezer olyan potenciális álláskereső is, aki nem tud ellátogatni a kiállítás helyszínére, így a vidéki és a home office-t preferáló munkavállalók.
  • Az Állásbörze párhuzamosan fut fizikai és virtuális térben, így biztosítva a legnagyobb elérést.
  • A megjelenés a rendezvény kommunikációjában jelentős marketingértékkel bír. A kampány fut a HVG milliós elérésű médiafelületein, social media portálokon és több száz egyéb oldalon.

Tudj meg többet a csomagok részleteiről, az elérhető funkciókról és a megjelenési lehetőségekről!

Kiállítói csomagok Kiállítói csomagok

Csatlakozz mielőbb, tervezd meg a leglátványosabb standot – és találd meg a legjobb jelölteket!

Kapcsolat Kapcsolat