HVG Állásbörze

Bemutatkozás

A HVG Állásbörze Magyarország legnagyobb állás- és képzési kiállítása. Az online verziója 2020 novemberében szintén a legtöbb látogatót és kiállítót vonzó karrierrendezvény lett. A rendezvény küldetése, hogy a 3 nap alatt minden szinten támogassa a karrierépítőket céljaik elérésében.

Kiknek ajánljuk?

Tapasztalt szakembereknek, pályakezdő fiatalok, frissdiplomásoknak és diákoknak. Akár álláskeresésre, munkahelyváltásra, vagy a karrierlehetőségek felmérésére. A rendezvényen főként mérnöki / informatikai / pénzügyi / SSC, illetve jó idegennyelv-tudást igénylő pozíciók érhetők el.

Milyen cégekkel találkozhatsz?

Kiállítóink között vannak az autóipar, az informatikai, az FMCG-, a bank és biztosítási, illetve az SSC- szektor legjelentősebb munkaadói. Lehetőséged vezető vállalatok képviselőjével beszélgetni chaten, önéletrajzodat közvetlenül a „kezükbe adhatod” a standoknál.

Milyen programokon vehetsz részt?

A három nap során webelőadásokon és workshopokon vehetsz részt. Betekinthetsz a kulisszák mögé, megismerheted az egyes vállalatok mindennapjait és jövőbeni kollégáidat. Ha pedig személyre szabott tippeket szeretnél kapni, akkor chatelj élőben a cégek képviselőivel vagy vegyél részt karrier- tanácsadáson.
Kiállítóinkat chaten, és webelőadásaikat minden nap 9 óra és 17:30 között éred el.

Gyakran Ismételt Kérdések

Látogatóinkban az alábbi kérdések merülnek fel leggyakrabban. Ha a tiéd esetleg nincs köztük, nyugodtan fordulj hozzánk chatbox-unk segítségével, vagy email-ben az [email protected] címen!

Tovább az összes gyakori kérdésre

Vissza a nyitólapra